Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Pozvánka na verejné prerokovanie navrhovanej činnosti

Dátum: 28.07.2023
Autor: Iveta Mesárošová
Počet videní: 347
2 min. čítania
Pozvánka na verejné prerokovanie navrhovanej činnosti

Fotovoltická elektráreň Amerika II v spojení s rekultiváciou odkaliska Amerika II

Obec Trnovec nad Váhom v zmysle § 34 ods. 3 zákona č. 24/2006 Z. z. o posudzovaní vplyvov na životné prostredie a o zmene a doplnení niektorých zákonov pozýva obyvateľov na verejné prerokovanie navrhovanej činnosti „Fotovoltická elektráreň Amerika II v spojení s rekultiváciou odkaliska Amerika II“.

 

Verejné prerokovanie navrhovanej činnosti „Fotovoltická elektráreň Amerika II v spojení s rekultiváciou odkaliska Amerika II“ sa uskutoční dňa 14. augusta 2023 so začiatkom o 17.00 hod vo veľkej sále Miestneho kultúrneho strediska Trnovec nad Váhom.

 

V prípade, ak by prišlo k zhoršeniu pandemickej situácie a obci bude do doby konania predmetného verejného prerokovania doručené vyjadrenie Regionálneho úradu verejného zdravotníctva v Nitre o nemožnosti uskutočnenia verejného prerokovania, Obec Trnovec nad Váhom bude v zmysle § 34 ods. 3 zákona č. 24/2006 Z. z. o posudzovaní vplyvov na životné prostredie a o zmene a doplnení niektorých zákonov bezodkladne informovať verejnosť, MŽP SR ako príslušný orgán, rezortný orgán a dotknutý orgán o odklade konania verejného prerokovania navrhovanej činnosti „Fotovolitická elektráreň Amerika II v spojení s rekultiváciou odkaliska Amerika II“.

 

Rovnako aj Správa o hodnotení navrhovanej činnosti: „Fotovoltická elektráreň Amerika II v spojení s rekultiváciou odkaliska Amerika II“ bude opätovne zverejnená a verejné prerokovanie bude zabezpečené vtedy, keď pominú protipandemické opatrenia. 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.