Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Rozhodnutie vydané v zisťovacom konaní pre zmenu navrhovanej činnosti

SÚBOR
Dátum: 24.09.2020
Autor: Ing. Daša Hasztermanová
Počet videní: 360
Rozhodnutie vydané v zisťovacom konaní pre zmenu navrhovanej činnosti

Informácia pre verejnosť

UPOVEDOMENIE o doručení rozhodnutia vydaného v zisťovacom konaní pre zmenu navrhovanej činnosti – informovanie verejnosti

Dňa 23. septembra 2020 bolo Obci Trnovec nad Váhom doručené rozhodnutie Okresného úradu Šaľa, ktorým ako príslušný orgán štátnej správy na základe oznámenia o zmene navrhovanej činnosti "Argónová jednotka Duslo, Slovensko - projekt zmeny stavby pred dokončením", predloženého 18. 8. 2020 pre navrhovateľa Messer Tatragas, s. r. o. zastúpeného spoločnosťou Duslo, a. s. Šaľa po ukončení zisťovacieho konania rozhodol, že zmena navrhovanej činnosti, ktorej účelom je riešenie spracovania odplynov z regeneračného procesu adsorpčného zariadenia argónovej jednotky, sa nebude posudzovať na základe doteraz vykonaného zisťovacieho konania podľa zákona č. 24/2006 Z. z.

 

Verejnosť podľa § 24 ods. 4 zákona č. 24/2006 Z. z. má právo podať odvolanie proti rozhodnutiu aj vtedy, ak nebola účastníkom zisťovacieho konania. Za deň doručenia rozhodnutia sa pri podaní takého odvolania považuje 15 deň zverejnenia rozhodnutia vydaného v zisťovacom konaní. Verejnosť odaním odvolania zároveň prejaví záujem na navrhovanej činnosti a na konaní o jej povolení.

 

Rozhodnutie nájdete v prílohe.

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Rozhodnutie Veľkosť: 71.3 kB Formát: html Dátum: 24.9.2020

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.