Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Vianočné trhy s hasičmi

Ani na tohtoročných vianočných trhoch, ktoré tradične organizoval obecný úrad, nemohli chýbať dobrovoľní hasiči. Mali svoj stánok a už od skorého rána vytvárali správnu sviatočnú atmosféru až do samotného konca. Vo svojom vyzdobenom stánku s jedličkou v  hasičskej uniforme rozdávali kapustnicu, pagáčiky, varené vínko. Každý návštevník si mohol pozrieť i pristavený povodňový vozík.

Keďže sú Vianoce už za dverami a nie každý má možnosť vychutnať tieto najkrajšie sviatky v hojnosti, hasiči pripravili prvý ročník zbierky trvanlivých potravín pre rodiny v núdzi. Chceli ukázať, že im osud druhých nie je ľahostajný. dhz

Ľahostajní nezostali ani občania v našej obci, ba aj trhovníci prispeli bohatými príspevkami. Touto cestou by sme sa chceli poďakovať všetkým, ktorí čo len troškou prispeli týmto rodinám. Na ďalší deň sa tieto príspevky rozniesli do 14-tich rodín v núdzi a tohtoročné Vianoce budú pre nich o niečo bohatšie.

Nech Vám k sviatočnej atmosfére Vianoc prispeje i naše skromné, ale úprimné želanie všetkého dobrého v novom roku 2019 to Vám prajú členovia DHZ Trnovec nad Váhom!

Katarína Jarošová

Predseda DHZ