Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Elektrický stĺp

Vyriešený
Prijatý: 16.03.2023
Zodpovedaný: 20.03.2023
Autor: Anonym
Zodpovedal: Iveta Mesárošová

Podnet:

Dobrý deň

Vie obec vyriešiť problém s elektrickým betónovým stĺpom, ktorý je osadený na chodníku tak, že je stredom vjazdu na pozemok? Robí to dosť veľký problém pri vchádzaní aj vychádzaní z pozemku na veľmi frekventovanú Novozámockú ulicu, keďže s vozidlom je potrebné sa tomuto stĺpu vyhnúť. Aj tak je to dosť komplikované, keďže ten nový chodník s príjazdovými cestami je problematický. Pozemok je úzky a RD je blízko k bráne. A narovinu - autá tu nejazdia 50 ani 60 a ani 70... oveľa viac.
Mám v pláne rekonštruovať oplotenie s bránou ako aj priestor pre parkovanie vozidla.
Prekládkou stĺpu na kraj pozemku ( cca 1,5m) by sa vyriešil bezpečný vjazd a výjazd vozidla z dvoru .
Odpoveď, že treba sa obrátiť na distribučnú, to viem, len prečo by som ja mal platiť rádovo tisíce EUR za niečo, čo ani nie je moje a neleží na mojom pozemku - len znepríjemňuje a ohrozuje život - kým sa niečo nestane.

Ďakujem


Odpoveď:

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet, Vašu požiadavku sme konzultovali so Západoslovenskou distribučnou, a. s. a dostali sme informáciu, že je potrebné, aby ste si podali žiadosť o vykonanie preložky prostredníctvom online formulára, ktorý má Západoslovenská distribučná zverejnený na https://www.zsdis.sk/Uvod/Domacnosti/Zmena-pripojenia/Vykonanie-prelozky

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.