Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Zaslanie oznámenia o zmene navrhovanej činnosti

SÚBOR
Dátum: 12.04.2022
Autor: Iveta Mesárošová
Počet videní: 572
Zaslanie oznámenia o zmene navrhovanej činnosti

Zosúladenie emisií NOx kotla K5 s legislatívou

Dňa 04.04.2022 bolo na Okresný úrad Šaľa, odbor starostlivosti o životné prostredie doručené oznámenie o zmene navrhovanej činnosti ,,Zosúladenie emisií NOx kotla K5 s legislatívou“ navrhovateľa Duslo, a.s., Administratívna budova ev.č. 1236, 927 03 Šaľa, IČO: 35826487.
 
Dňom doručenia oznámenia o zmene navrhovanej činnosti, Okresný úrad Šaľa, ako príslušný orgán štátnej správy začal správne konanie vo veci posudzovania predpokladaných vplyvov na životné prostredie.
 
Uvedené oznámenie o zmene navrhovanej činnosti je zverejnené na webovom sídle ministerstva na adrese: https://www.enviroportal.sk/sk/eia/detail/zosuladenie-emisii-nox-kotla-k5-s-legislativou-
 
V zmysle § 65g ods. 3 zákona č. 24/2006 Z. z., ako dotknutá obec informujeme verejnosť, že do oznámenia je možné nahliadnuť aj na referáte spisovej služby na 1. poschodí obecného úradu počas úradných hodín. Oznámenie o zmene navrhovanej činnosti je verejnosti sprístupnené po dobu 10 pracovných dní od zverejnenia a sprístupnenia uvedených informácií.
 
Verejnosť môže doručiť príslušnému orgánu písomné stanovisko k oznámeniu o zmene navrhovanej činnosti do 10 pracovných dní od zverejnenia uvedených informácií podľa § 65g ods. 3 zákona č. 24/2006 Z. z. Písomné stanovisko sa považuje za doručené, aj keď bolo v určenej lehote doručené dotknutej obci. Bližšie informácie nájdu záujemcovia v prílohe.

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Nox Veľkosť: 14 kB Formát: pdf Dátum: 12.4.2022

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.