Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Správanie “spoluobčanov”

Vyriešený
Prijatý: 19.06.2022
Zodpovedaný: 28.06.2022
Autor: Anonym
Zodpovedal: Iveta Mesárošová

Podnet:

Dobrý deň. Podávam podnet, ktorý súvisí s občanmi, respektíve s VAŠIMI neprispôsobivými občanmi, ktorí agresívne oslovujú alebo napádajú neznámych, respektíve cudzích ľudí (z absolútne žiadnych dôvodov, len tak) z iných obcí či miest, na vašich akciách, konkrétne v tomto prípade zo soboty na nedeľu 18.6 - 19.6.2022 v neskorých večerných hodinách na Trnoveckých dňoch obce. Jedná sa o úplne banálne situácie, v ktorých si človek kľudne sedí a užíva si zábavu s priateľkou na lavičke za cukrárňou, kde zrazu prídu títo “ľudia” a agresívne osočujú a vyhrážajú sa nám, že nám podrežú krky :). Ak sa to ešte raz stane, osobne podám trestné oznámenie na týchto “ľudí”. Nabudúce poprosím o posilnenie ochranky, respektíve aby tam dohliadali aj policajti a nie len “sbskári”, ktorí to majú absolútne na háku aj pri sťažnostiach. Ďakujem!


Odpoveď:

Dobrý deň, je nám ľúto, že máte negatívnu skúsenosť z návštevy našich obecných dní. V prípade, ktorý popisujete, bolo možné obrátiť sa priamo na našu obecnú políciu, ktorá bola prítomná počas celých obecných dní priamo v priestoroch kultúrneho domu a jeho nádvoria. Okrem súkromnej SBS boli prítomní všetci príslušníci našej obecnej polície. V takomto prípade je rovnako vhodné kontaktovať aj štátnu políciu. Veríme, že sa podobné incidenty nebudú v budúcnosti opakovať a v prípade akýchkoľvek nepríjemností je vhodné použiť vyššie spomínaný postup.

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.