Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Databáza dobrovoľných darcov krvi

SÚBOR
Dátum: 27.09.2022
Autor: Iveta Mesárošová
Počet videní: 746
Databáza dobrovoľných darcov krvi

Informácia pre záujemcov

Každý z nás sa môže ocitnúť v situácii, kedy je odkázaný na pomoc iných. Obete úrazov a nehôd, ľudia podstupujúci operácie, pacienti liečiaci sa na onkologické ochorenia alebo na ochorenia krvných buniek, tí všetci potrebujú krv. Najmä v súčasnosti sa stane, že pri nástupe na liečbu je pacient vyzvaný, aby si krv zabezpečil sám a niekedy nemá v rodine či vo svojom okolí nikoho, kto by bol vhodným darcom.

 

Preto Obec Trnovec nad Váhom v snahe pomôcť obyvateľom, ktorí potrebujú pomoc a nevedia, na koho sa obrátiť, vyzýva dobrovoľných darcov krvi, aby sa zaregistrovali v obecnej databáze dobrovoľných darcov krvi. 

 

Pri registrácii je potrebné uviesť svoje meno, priezvisko, krvnú skupinu a kontaktné telefónne číslo, ako aj podpísať súhlas s  poskytnutím svojich osobných údajov tretej osobe, ktorý nájdete v prílohe. Registrovať sa môžete osobne u PhDr. Kristíny Gašparíkovej Novotnej v kancelárii prvého kontaktu na prízemí obecného úradu alebo e-mailom na adrese kristina.gasparikova@trnovecnadvahom.sk

 

Ďakujeme!

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Súhlas so spracúvaním osobných údajov_darcovia krvi Veľkosť: 366.5 kB Formát: docx Dátum: 27.9.2022

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.