Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

POZVÁNKA NA VEREJNÉ PREROKOVANIE navrhovanej činnosti

Dátum: 24.01.2022
Autor: Iveta Mesárošová
Počet videní: 441
POZVÁNKA NA VEREJNÉ PREROKOVANIE navrhovanej činnosti

UGL2 v Duslo, a. s., Šaľa

Obec Trnovec nad Váhom v zmysle § 34 ods. 3 zákona č. 24/2006 Z. z. o posudzovaní vplyvov na životné prostredie a o zmene a doplnení niektorých zákonov pozýva obyvateľov na verejné prerokovanie navrhovanej činnosti „UGL2 v Duslo, a. s., Šaľa“.

 

Verejné prerokovanie navrhovanej činnosti „UGL 2 v Duslo, a. s., Šaľa“ sa uskutoční dňa 9. februára 2022 so začiatkom o 17.00 hod. vo veľkej sále Miestneho kultúrneho strediska Trnovec nad Váhom.

 

Počas mimoriadnej situácie, núdzového stavu alebo výnimočného stavu vyhláseného v súvislosti s ochorením COVID-19 sa verejné prerokovanie uskutoční, len ak je konanie verejného prerokovania v súlade s opatreniami podľa osobitného predpisu 40aa) § 5 ods. 4 písm. k) zákona č. 355/2007 Z. z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 172/2011 Z. z.

 

V prípade, ak by prišlo k zhoršeniu pandemickej situácie a obci bude do doby konania predmetného verejného prerokovania doručené vyjadrenie Regionálneho úradu verejného zdravotníctva v Nitre o nemožnosti uskutočnenia verejného prerokovania, Obec Trnovec nad Váhom bude v zmysle § 34 ods. 3 zákona č. 24/2006 Z. z. o posudzovaní vplyvov na životné prostredie a o zmene a doplnení niektorých zákonov bezodkladne informovať verejnosť, MŽP SR ako príslušný orgán, rezortný orgán a dotknutý orgán o odklade konania verejného prerokovania navrhovanej činnosti „UGL2 v Duslo, a. s., Šaľa“.

 

Rovnako aj Správa o hodnotení navrhovanej činnosti: „UGL2 v Duslo, a. s., Šaľa“ bude opätovne zverejnená a verejné prerokovanie bude zabezpečené vtedy, keď pominú protipandemické opatrenia. 

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.