Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Výročná členská schôdza 2017

Z činnosti Csemadoku

Dňa 29. januára 2017 sa konala výročná  členská schôdza MO Csemadoku v miestnom kultúrnom stredisku. Aj napriek nepríjemnému počasiu nás  poctilo svojou prítomnosťou vyše 70 našich členov

Hosťom schôdze bol pán Ing. Mészáros za okresnú organizáciu Csemadoku a pán Ing. Rábek.  starosta obce. Obaja hostia pozitívne hodnotili celoročnú činnosť našej organizácie. Správu o činnosti predniesol pán Ing. Petrovič Karol, predseda miestnej organizácie, kde vyzdvihol mnoho našich aktivít počas celého roka: úspešnú výstavu pána Mikuláša Lánga, 24. fašiangový ples, účasť na súťaži vo varení gulášu, kde sme  bohužiaľ neboli medzi víťazmi, ale žiadny problém, tento rok si  to vynahradíme. Dňa 13. augusta  sme zorganizovali I. nostalgickú party vo dvore kultúrneho domu,  2. októbra sme usporiadali krásny výlet do Maďarska (Veszprém-Balatonfüred-Tihany- Badacsony), ktorého sa zúčastnilo 52 našich členov. V novembri sme sa zúčastnili divadelného predstavenia hercov z Budapešti v galantskom kultúrnom dome. V decembri sme sa podieľali na vianočnom jarmoku.

Na výročnej schôdzi bola prednesená správa o hospodárení, nechýbal ani bohatý kultúrny program  a pozdravili sme našich jubilantov. Veselo nám ubehlo nedeľné popoludnie, a na konci za hudobného sprievodu Mudr. O. Petroviča sme si aj zaspievali. Uzavreli sme pekný a na aktivity bohatý rok.                

___________________________________________________

 

A Csemadok Tornóci Alapszervezete  2017. január 29-én tartotta meg az évzáró taggyülését. A kellemetlen hideg ellenére  több mint 70 tagunk tisztelt meg jelenlétükkel.

A területi választmány nevében Mészáros Gyözö mérnök úr és a falunk névében Rábek Gyula mérnök úr jelentek meg, akik pozitívan értékelték egész évi tevékenységünket. A tevékenységi beszámolót Petrovics Károly mérnök, a helyi szervezet elnöke tartotta meg ,ahol többek között kiemelte Láng Miklós úr kiállítását, a 24. farsangi bált, falu gulyásfözö versenyén való részvételünket, ahol sajnos nem voltunk a díjazottak között, de sebaj, majd az idén. Augusztus 13-án nagyszabású I.nosztalgia bulira került sor a klutúrház udvarában. Október 1-én gyönyörü kirándulást szerveztünk Magyarországra(Veszprém-Balatonfüred-Tihany-Badacsony). A kiránduláson 52 tagunk vett részt és azzal búcsúztunk, hogy jövöre újra kirándulunk, mert nagyon jó és szép volt. Galántán megtekintettük az Elvisz, oltár Maiami avagy a félmillió dollár gazdát keres címü vígjátékot. Decemberben részt vettünk a karácsonyi vásáron.

A taggyülésen nem hiányzott a gazdasági beszámoló sem, söt a kultúrmüsor és a jubilánsok köszöntése. Vígan telt el a vasárnap délutáni évzárónk, és a végén Dr.Petrovics András úr zenei kísérete mellett dalra is fakadtunk. Szép és tevékenységben gazdag évet zártunk le.