Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

O € bankovky

Vyriešený
Prijatý: 12.01.2022
Zodpovedaný: 12.01.2022
Autor: Ján Bálint
Zodpovedal: Iveta Mesárošová

Podnet:

Dobrý deň pán starosta!
Som zberateľom O € bankoviek. 17.12.2021 o 07,32 hod som vám poslal objednávku na bankovku s motívom Vašej obce. Dnes je 12.01.2022 a nedostal som ani potvrdenie ani zásielku bankoviek z mojej objednávky. Dovolil som si Vám aj telefonovať a bolo mi povedané, že som v poradí. Som zberateľ a samozrejme mám aj kontakty na kolegov. Obrovské množstvo zberateľov už bankovky dostalo a to posielali objednávky aj na druhý deň, dokonca neskoršie po zahájení predaja. Ja som Vám objednávku poslal 2 minuty po zahájení a do dnešného dňa nič. Určite u Vás sa preferujú predaje mimo poradia. Nerešpektujete poradie prijatia e-mailu. Sú internetové obchody, ktoré Vaše bankovky predávali už o 2 dni. Do dnešného dňa ich majú obrovské množstvá na skladoch. Dokonca ,,anniversaary,, majú na skladoch v desiatkach kusov a to nehovoriac o predaji cez internet. Samozrejme že ceny sa pohybujú okolo € 15,-/ks.
Prístup Vášho predaja považujem za špekulatívny a tým, že ste podporili priekupníkov, ktorí na tom zarábajú niekoľko násobne viac ako Vaša obec. Viem, že Vás nezaujíma môj názor, ale podkopali ste si autoritu Vašej obce. Uprednostnili ste špekulantov, priekupníkov a podporili ste korupciu.
S pozdravom!
Bálint Ján


Odpoveď:

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Nebudeme sa vyjadrovať k Vášmu presvedčeniu, že sme uprednostnili špekulantov a priekupníkov a podporili korupciu, žiaľ, podmienky na korupciu vytvárajú a podporujú ľudia, ktorí o sebe tvrdia, že sú zberateľmi. Obec Trnovec nad Váhom vydala bankovky v dobrej viere a ich predaj záujemcom sa uskutočnil podľa zverejnených podmienok. Vzhľadom na pandemickú situáciu sme umožnili predaj online a priamy predaj len obyvateľom obce. Žiaľ, to, že sa medzi zberateľmi nájdu špekulanti, ktorí pristavovali obyvateľov a posielali ich kupovať bankovky, sme nepredpokladali. Takisto sme nečakali, že budú s nimi kupčiť na rôznych fórach. Ako možno viete, napokon sme museli pristúpiť k zrušeniu online predaja.

 

Pokiaľ ide o to, že ste nedostali potvrdenie svojej objednávky, vzhľadom na veľké množstvo doručených objednávok sme nedokázali odpovedať záujemcom, zároveň objednávky vybavovať a zabezpečiť aj riadny chod nášho úradu. Objednávky sme vybavovali podľa poradia, v akom boli do e-mailovej schránky doručené. Navyše, dodacia lehota bola uvedená cca 1 – 4 týždne. Pokiaľ ide konkrétne o Vašu objednávku, kolegyňa ju už má pripravenú k odoslaniu a v najbližších dňoch ju odošle. Kvôli veľkému množstvu odoslaných objednávok sa totiž na našej pošte minuli čiarové kódy na doporučené zásielky.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.