Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Oznámenie o zmene navrhovanej činnosti a upovedomenie o začatí konania

SÚBOR
Dátum: 29.11.2022
Autor: Iveta Mesárošová
Počet videní: 255
Oznámenie o zmene navrhovanej činnosti a upovedomenie o začatí konania

informovanie verejnosti

Obec Trnovec nad Váhom v zmysle § 29 ods. 8 zákona č. 24/2006 Z. z.  o posudzovaní vplyvov na životné prostredie a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov 

informuje verejnosť,

že dňa 25. 11. 2022 bolo Obci Trnovec nad Váhom doručené oznámenie o zmene navrhovanej činnosti "Nová expedičná linka veľkokapacitného skladu" navrhovateľa Duslo, a. s. Šaľa a upovedomenie o začatí konania o posudzovaní vplyvov zmeny navrhovanej činnosti na životné prostredie.

Dokument je zverejnený aj na webovom sídle ministerstva https://www.enviroportal.sk/sk/eia/detail/nova-expedicna-linka-velkokapacitneho-skladu--1

a nájdete ho aj v prílohe. do dokumentu je možné nahliadnuť aj na referáte spisovej služby na 1. poschodí obecného úradu počas stránkových hodín, robiť z neho výpisy, odpisy a kópie na vlastné náklady po dobu 10 pracovných dní od jeho zverejnenia.

Verejnosť môže písomné stanovisko k oznámeniu o zmene navrhovanej činnosti doručiť do 10 pracovných dní od zverejnenia uvedených informácií. Písomné stanovisko sa považuje za doručené, aj keď bolo doručené v uvedenej lehote dotknutej obci.

 

zvesené 2. 1. 2023

 

 

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
nova-expedicna-linka-velkokapacitneho-skladu Veľkosť: 798.1 kB Formát: pdf Dátum: 29.11.2022
info-pre-verejnost- Veľkosť: 304 kB Formát: pdf Dátum: 29.11.2022
nova-expedicna-linka-velkokapacitneho-skladu-final- Veľkosť: 9.23 MB Formát: pdf Dátum: 29.11.2022

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.