Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Informácia o zrušení verejného prerokovania navrhovanej činnosti "Centrum cirkulárnej ekonomiky (CCE) Šaľa"

Dátum: 10.05.2021
Autor: Ing. Daša Hasztermanová
Počet videní: 545
Informácia o zrušení verejného prerokovania navrhovanej činnosti

informácia pre verejnosť

Obec Trnovec nad Váhom Vám v zmysle § 34 č. 24/2006 Z. z. o posudzovaní vplyvov na životné prostredie a o zmene a doplnení niektorých zákonov ako dotknutá obec oznamuje, že verejné prerokovanie navrhovanej činnosti „CENTRUM CIRKULÁRNEJ EKONOMIKY (CCE) ŠAĽA“, ktoré sa malo uskutočniť 11. mája 2021 o 16.00 h. je zrušené.

 

K tomuto kroku pristupujeme preto, že do dnešného dňa nebolo Obci Trnovec nad Váhom doručené stanovisko Regionálneho úradu verejného zdravotníctva v Nitre, či v aktuálnej epidemiologickej situácii je možné uskutočniť verejné prerokovanie navrhovanej činnosti, resp. za akých presne špecifikovaných podmienok je možné toto verejné prerokovanie zrealizovať.

 

O novom termíne verejného prerokovania Správy o hodnotení vplyvov navrhovanej činnosti „Centrum cirkulárnej ekonomiky (CCE) Šaľa” na životné prostredie  budeme verejnosť informovať v zmysle platnej legislatívy.

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                              Mgr. Oliver Berecz, starosta obce

 

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.