Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Záverečné stanovisko – „Centrum cirkulárnej ekonomiky (CCE) Šaľa“

SÚBOR
Dátum: 27.01.2023
Autor: Iveta Mesárošová
Počet videní: 402
Záverečné stanovisko – „Centrum cirkulárnej ekonomiky (CCE) Šaľa“

Záverečné stanovisko„Centrum cirkulárnej ekonomiky (CCE) Šaľa“- informovanie verejnosti

Obec Trnovec nad Váhom podľa zákona NR SR č. 24/2006 Z.z. o posudzovaní vplyvov na životné prostredie a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „zákon“) informuje verejnosť o doručení záverečného stanoviska Ministerstva životného prostredia SR k navrhovanej činnosti „Centrum cirkulárnej ekonomiky (CCE) Šaľa“, navrhovateľa ewia a.s., so sídlom Tomášikova 64, 831 04 Bratislava.

Oznamujeme verejnosti, že do záverečného stanoviska je možné nahliadnuť, robiť z neho výpisy, odpisy alebo na vlastné náklady vyhotoviť kópie v Obecnom úrade v Trnovci nad Váhom, v kancelárii prvého kontaktu počas úradných hodín: 
Po, Ut, Pia: 7.30 – 15.30 h.
St: 7.30 – 16.30 h.

Záverečné stanovisko je rozhodnutie, ktoré je záväzné pre ďalšie povoľovacie konanie. Proti tomuto záverečnému stanovisku možno podať rozklad podľa § 61 ods. 1 správneho poriadku. Verejnosť má právo podať rozklad proti záverečnému stanovisku aj vtedy, ak nebola účastníkom konania o jeho vydaní.

Rozklad možno podať na Ministerstvo životného prostredia SR v lehote do 15 dní od jeho doručenia účastníkovi konania. V prípade verejnosti sa za deň doručenia záverečného stanoviska považuje pätnásty deň jeho zverejnenia príslušným orgánom.

 

Záverečné stanovisko je priložené k nahliadnutiu nižšie vo forme prílohy.

 

zvesené 14. 3. 2023

 

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Záverečné stanovisko CCE Šaľa Veľkosť: 1.75 MB Formát: pdf Dátum: 27.1.2023

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.