Doručenie kuriérom už od €
Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Dodatočný spomalovač- Vážska ulica

Vyriešený
Prijatý: 12.04.2021
Zodpovedaný: 13.04.2021
Autor: Slavomír Hluch
Zodpovedal: Administrátor

Podnet:

Dobrý deň pán starosta.
Chcel som Vás týmto láskavo požiadať o dodatočnú montáž ešte jedného spomalovača na úrovni domu č.636 na Vážskej ulici, nakoľko som si všimol že v ostatný týždeň boli na našej ulici už dva osadené. Ćo ma tak trochu mrzí je,že to nebolo s nami obyvateľmi nijako konzultované kde je vhodé a zmysluplné ich umiestniť. Teda aspoň ja som nič nezachytil, preto Vás takto dodatočne oslovujem. V prílohe posielam navrhované miesto jeho prípadného umiestnenia. Ide mi o bezpečnocť našich detí, vzhľadom k tomu ako výrazne sa zvýšila frekvencia frekvencia dopravy na našej ulici a to ako niektorí vodiči ignoruju charakter zastavanej oblasti v kombináacii s úzkou komunikaciou, kde prejde auto len v jednom profile a ma len veľmi obmedzené možnosti sa vyhnúť oprotiidúcemu vozidlu. Ocením akúkoľvek rekaciu na môj podnet.
S priateľským pozdravom
Slavo Hluch č.d.635


Odpoveď:

Dobrý deň, Váš podnet posunieme vedúcemu technického úseku p. Fábrymu. Spomaľovače, ktoré sme osadili na ulicu, vychádzali priamo z podnetov občanov žijúcich na danej ulici, z tohto dôvodu neboli predmetom širšej diskusie.

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.